Als zeer succesvol verzekeringskantoor in Suriname doen wij rechtstreeks zaken met een hoogwaardig cliënten bestand. Slagvaardig en flexibel handelen en cliënt gericht denken, hebben geleid tot een toon aangevende positie op de markt. Dit betekent tevens dat wij goede samenwerkingen hebben met de verschillende verzekeringsmaatschappijen in Suriname.
Assuria

Assuria  is een toonaangevend bedrijf dat opereert in een dynamische markt van de verzekeringssector in Suriname en streeft er naar dit, volgens de ISO standaard  te behouden. Assuria biedt verschillende soorten verzekeringen aan en wij kunnen u helpen bij het kiezen en sluiten van de juiste verzekering.

Self Reliance

Verzekeren via Self-Reliance heeft ook zijn voordelen: zeer betaalbare premies, ruime dekkingen, i.s.m. internationale herverzekeraars een uitgebreid pakket  aan maatschappelijke gerichte financiële- en  verzekeringsproducten, helder omschreven verzekeringsvoorwaarden waarin u als klant centraal staat. Via Assurantiekantoor Soeperman kunnen wij u snel en effectief helpen om de juiste verzekering uit te kiezen.